Orsolics Zénó: +36 (30) 315 5746 • info@fuggosegkezeles.hu

Hogyan tudok segíteni?

 

Az első találkozás előtt

Bizonyára régóta keresi a megoldást vagy barátkozik a gondolattal, hogy felkeres egy szakembert, aki segít önnek a leszokásban. Amennyiben rászánta magát, hogy ad egy esélyt magának és megpróbálja megváltoztatni egy rossz szokását, csak annyi a dolga, hogy felhív telefonon vagy küld egy emailt.

Talán azt gondolja, hogy a rengeteg teendője mellett nincsen ideje még egy plusz dologba belekezdenie. Higgye el nem fogja megbánni! Minél előbb szál ki a jelenlegi helyzetéből, annál könnyebben fog menni a változás.

Az első konzultáció

Egy személyes beszélgetésben (60 perc) felmérem helyzetét, megállapítom függősége mértékét és meghatározzuk együtt a megfelelő kezelési tervet. Ezek után meghatározzuk a kereteket és a célokat, amelyek mentén együtt fogunk dolgozni az új, józan életén. Olyan tempóban és intenzitással, ahogyan önnek a legjobban megfelel, figyelembe véve a szakmai etikát.

A folyamat

A függőségből való szabadulás egy hosszabb folyamat, rengeteg minden befolyásolhatja azt. Előre tudható, mindkettőnknek kiszámítható heti/kétheti rendszeres találkozás, konzultáció javasolt. Előre nem lehet megmondani, hogy kb. hány alkalom szükséges önnek a változáshoz ezért azt javaslom, hogy állapodjunk meg 5 alkalomban és utána ránézünk a folyamatra is, hogy kellően kedvezőnek látjuk e, az elmúlt időszakot. Ilyenkor érdemes módosítani a kereteken, ha erre feltétlen szükség van. A folyamat során gyakran adok házi feladatot, azaz gondolkodni való útravalót is.

Amikor a segítség házhoz megy, azaz a Mobil Mentor

A felépülési folyamat során lehetnek egyéni igények, egyéni szükségletek, amelyeket minden esetben figyelembe veszek. Ilyen lehet pl. egy fél vagy egész napos jelenlét az ön otthonában vagy nyaralása, pihenése közben. Amikor a helyzet megkívánja, kellő rugalmasság szükséges. Minden esetben a kellő diszkréció, az anonimitás párosul szakmai tudásommal és évtizedes tapasztalatommal a függőségek terén. Vannak élethelyzetek, amikor ön nem tud eljönni hozzám, ezért nekem kell elmennem az ön otthonába. Így teljes mértékben kényelmes szolgáltatást kaphat, időt és energiát spórolhat, ezzel együtt maximális a diszkréció is.

Lezárás

Amikor mindketten úgy érezzük, hogy a kitűzött célok összhangban vannak a jelenlegi helyzettel, akkor elkezdjük közösen lezárni a folyamatot. Legtöbb esetben azt szoktam javasolni, hogy ritkítsuk a konzultációkat kétheti, majd havi egy alkalomra és végül visszatekintünk az egész folyamatra. 

 

Ügyfeleim elégedettsége nem csak, hogy szakmai sikerem, de a személyes örömöm is egyben,
hiszen egy újabb változásnak a részese lenni legalább akkora öröm, mint egy új élet születése.

 

Díjazásom

 

A konzultáció 55 perces, díjazásom 20.000.- Ft.

Konzultációk az Ön otthonában: 50.000.- Ft/60 perc

 

 

fuggosegkezeles

 

Jelentkezzen most!

Kérjen időpontot itt

Hívását munkanapokon 8 órától 18 óráig tudjuk fogadni.
Krízishelyzetben: 0-24 h-ban fogadom hívását!

 +36 30 3155 746

Nincs más dolga tehát csak annyi, hogy felhív vagy küld egy emailt és időpontot egyeztetünk.

 

fuggosegkezeles 2

 

Függőségkezelés felnőtteknek


Zénó - KamaszSzerviz     4180 alkalommal
A függőség kezelő segítő folyamat a problémák „megoldására” irányul, tehát a függősége megfékezésére, kezelésére hat majd. Kérjen időpontot és jöjjön el egy személyes konzultációra hozzám és megtaláljuk a személyre szabott és diszkrét megoldást!
Zénó - KamaszSzerviz     7503 alkalommal
Ki a mobil mentor? A mentor pártfogó, segítő, aki egy nehéz életszakaszban átsegíti önt a nehézségeken. Tanácsaival, személyiségével és képességeivel pozitív irányba befolyásolja azt, aki átmeneti nehézségekkel küzd. Melyikünk ne került volna egy nehezebb helyzetbe az élete során. Ilyenkor leginkább arra hallgatunk, aki maga is átélte azt, amiről beszél.
zeno 03

 +36 30 3155 746
Orsolics Zénó
Addiktológiai tanácsadó, pár-és családkonzulens-jelölt

Függőségi problémákban
diszkrét és hatékony
megoldások!