Függőség kezelés diszkrét és hatékony megoldásokkal!

Öntözőkannával a sivatagban

Öntözőkannával a sivatagban

Orsolics Zénó maga is megjárta a függőség poklait. 2001 óta segítőként dolgozik, 2008 óta magánpraxisban addiktológiai tanácsadóként és családterapeutaként is segíti a függők családjait. Szemléletmódja a rogersi elveken, a személyiség...

Függőségkezelésről a médiában | 2022-04-11 | Találat:1120

A függőség hálójában

A függőség hálójában

Egy segítő szakember tapasztalatai. A függőség kialakulása egy tünet az egyén életében. Tünete a diszfunkcionális, rosszul működő családnak vagy párkapcsolatnak, de tünete a származási családunk működésének is, ahol gyerekként kerestük a...

Függőségről | 2021-02-18 | Találat:4063

Van kiút a szerfüggőségből, a játék-, alkohol- és munkafüggőségből…

Van kiút a szerfüggőségből, a játék-, alkohol- és munkafüggőségből – beszélgetés Orsolics Zénóval

Orsolics Zénó segítő szakemberrel, addiktológiai tanácsadóval beszélgettünk, aki belülről ismeri a drogfüggőséget, és most olyanoknak segít, akik a lelkükben élő hiányokat különféle függőségekkel igyekeznek pótolni, tönkretéve ezzel önmagukat és környezetüket.

Függőségkezelésről a médiában | 2021-01-04 | Találat:2485

"hiteles vagyok"

"hiteles vagyok"

Orsolics Zénó sikeres ember, aki bajba jutottakon segít, függőségkezelő, család-rendszer terapeuta, üzleti és megoldásfókuszú coach. Korábban ő maga is megjárta a poklot, súlyos heroinfüggő volt, de valahogy sikerült kikeverednie ebből...

Függőségkezelésről a médiában | 2020-11-15 | Találat:2450

Függőségeink kezelhetősége (riport)

Függőségeink kezelhetősége (riport)

Orsolics Zénót, a 18 év szakmai tapasztalattal rendelkező, függőségkezelő szakembert kérdeztük

Függőségkezelésről a médiában | 2020-10-09 | Találat:3106

Ajánlom figyelmébe!

Speed - óriási tévedés, hogy könnyűdrog!

Az amfetamin-származékok már a 20. század első éveiben felbukkantak, és a harmincas évekre be is kerültek a széles körben használt stimulánsok közé. Használták őket narkolepszia kezelésére. A II. világháborúban amfetamint...

Drogok csoportosítása

Drogok csoportosítása

narkotikus, pszichedelikus, serkentő, nyugtató, deliriáns drogok.

A függőség húsz árulkodó jele

Nem is olyan egyszerű felismerni, ha valamelyik családtagunk vagy barátunk alkohol- vagy drogfüggő. A sztereotípiákkal ellentétben a legtöbb függő igen jól képes titkolni szenvedélyét, mivel a szégyen, a zavar és...

Drogfüggő vagyok? 20 kérdéses gyors teszt!

A következő kérdéssor DROG /GYÓGYSZER- használattal kapcsolatosak! A nyugtatók, altatók, fájdalomcsillapítók, kedélyjavítók is ide tartoznak.A kérdések az elmúlt 12 hónapra vonatkoznak! A kérdéseknél csak IGEN vagy NEM válasz lehetséges.

Munkamánia pszichés okai

Számos munkamániás a munkát, a múltjából származó érzelmi problémák és a traumák enyhítésére, illetve figyelmen kívül hagyására használja, egyszerűen a munkájába temetkezik. A munkamániást a megfelelés igénye motiválja. Rengeteg időt és...

Tiltott szerek jegyzékei

Tiltott szerek jegyzékei

Melyek a tiltott szerek Magyarországon? Itt megtalálod a teljes és hatályos listát!

Függőség gyógyítása

Függőség gyógyítása

A drogfüggőség és egyéb szenvedélybetegségek gyógymódja a mai napig nem ismert, mégis emberek milliói gyógyulnak meg - azok, akik sikeresen felépültek a függőségből, keményen dolgoztak annak megértésében, hogy mi vezette...

Addiktológiai konzultáció, függőségkezelés felnőtteknek. A függőség kezelő segítő folyamat a problémák „megoldására” irányul, tehát a függőséged megfékezésére, kezelésére hat majd.

Addiktológiai konzultáció, függőségkezelés felnőtteknek

A függőség kezelő segítő folyamat a problémák „megoldására” irányul, tehát a függőséged megfékezésére, kezelésére hat majd. Az élet tele van stresszel, szorongással. Amennyiben úgy érzed, hogy alkohol vagy drogfogyasztásod problematikus, érinti munkádat vagy magánéletedet és változtatni akarsz. Fordulhatsz hozzám alkohol, gyógyszer vagy kábítószer problémák miatt és valamennyi viselkedési függőségben is.

 

Függőségkezelés kamaszoknak, magán addiktológus kamaszoknak

 

A kamaszkor, serdülőkor sok szélsőséges hangulati, érzelmi, indulati megnyilvánulással jár.

A szélsőséges viselkedés tartóssága vagy megmerevedése komolyabb elakadást, problémát jelez.

A tinédzserkor az egyik legproblémásabb időszak az életünkben, ugyanis nagyon sok dologgal kell szembenéznünk, megküzdenünk. Sokszor azt gondoljuk, hogy csak a tinédzsert érinti, de valójában az egész családot érinti ez a nehéz időszak ezért az egész család szükséges a problémák helyreállításához. Nehéz jól reagálni, nehéz minden helyzetben megérteni gyermekünket.

Nagy fejtörést okoz ez az időszak, tele van kérdéssel és kétellyel talán az ön számára is. Ugyanakkor szociális képességeink nagyon fontosak a mindennapi életben. Amennyiben gyermeke konfliktuskerülő, motiválatlan, zárkózott vagy úgy érzi, hogy gyenge az önértékelése, rossz az önbecsülése, akkor bízzon meg, hogy fejlesszem gyermeke képességeit!

Szeretné, ha gyermekével újra helyreállna a bizalom? Szeretné tudni, hogy gyermeke biztonságban van? A problémák általában megoldhatóak, ha időben kezelik őket!

Abban tudok segíteni gyermekének és a családnak, hogy megtaláljuk a személyre szabott és legdiszkrétebb megoldást a problémáik megoldásához!

  • Gyermeke alkohol vagy drogproblémákkal küzd, és nem találja a megoldást?
  • Indokolatlanul depressziós mostanában? Dühkitörései vannak?
  • Tele van félelmekkel vagy aggodalommal, kamasz gyermekével kapcsolatban?

 

Hogyan tudok segíteni?

Segíteni leghatékonyabban személyesen lehet. Azt javaslom, hogy első alkalommal jöjjön el gyermeke nélkül és egy csésze tea vagy kávé mellett beszéljük meg, hogy mit tehetünk gyermekéért.

  

Kérem írja meg üzenetét
Kérem adja meg teljes nevét
Nem megfelelő e-mail cím
Invalid Input
Ki kell pipálni.

 

 

Létezik valahol egy különös madár a Főnix. Számos ősi és modern legenda főszereplője. Nem csak csodálatosan szép, de különleges képességgel is rendelkezik. Ez a madár örökéletű. Bár több millió éve él köztünk, a mai korunk rajta is kifogott. Szereti az életet és szinte mindent korlátlanul kipróbál, amit csak lehet. Szereti az alkoholt, a cigarettát, a több napos partikat és az éjszakázást. Mindig a társaság közepe, sokan szeretik és becsülik őt, de rendkívül hedonista életet él. Ez az életmód egy idő után rajta is meglátszott. Elkezdett öregedni a bőre, fakulni a szép, színes tolla. Majd egy nap – észre sem vette - és rabul ejtette a függőség. Ahogy telt az idő egyre szomorúbb és depressziósabb lett, majd végül egyedül maradt. Ő, aki régebben sebezhetetlen volt, most kezdett elhamvadni. Tudta, hogy ha nem változtat, akkor az élete egyszer csak fellobban és egy szempillantás alatt porrá ég. Amikor már nagyon mélyen volt és izzott a tolla, mindenki lemondott róla. Sajnálták mert jobb sorsa lett volna érdemes. Amikor már a legmélyebb ponton volt, a hamvaiból egy új főnix született, amely megdolgozva a múltját, megtalálva saját válaszait, s a függőségét legyőzve újjá éledt. Azóta a Főnix a megújulás és megerősödés jelképe. Egyes legendák szerint a főnixmadár sebei csak még erősebbé teszik őt. Amikor már úgy tűnik, hogy nincs semmi remény, a felismerés, a változás, a túlélés, az erő jelképévé teszi a madarat és valami új kezdődhet, egy rendkívüli utazás az igazi önmagunk felé.

 

 

Amennyiben úgy érzed, hogy az életedben túl nagy szerepet tölt be a függőség és szeretnél egy hatékony és diszkrét megoldást választani, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Jelentkezz most kokainfüggőség kezelésre!

Titoktartás és a diszkréció fontos számomra.

Hívásokat munkanapokon 8 órától 18 óráig tudjuk fogadni.

+36 30 3155 746 

Nincs más dolgod csak annyi, hogy felhívsz vagy küldesz egy emailt és időpontot egyeztetünk.

orsolicszeno fuggosegkezelo

Orsolics Zénó
Személyes bemutatkozó honlapom: orsolicszeno.hu 

  

 

fuggosegkezeles orsolics zeno

fuggosegkezeles zeno

fuggosegkezeles zeno orsolics

Ügyfeleim elégedettsége nem csak, hogy szakmai sikerem, de a személyes örömöm is egyben, hiszen egy újabb változásnak a részese lenni legalább akkora öröm, mint egy új élet születése. 

 

fuggosegkezeles