Függőség kezelés diszkrét és hatékony megoldásokkal!

Elemek szűrése dátum szerint: június 2019

szombat, 22 június 2019 11:46

Munkamánia pszichés okai

Számos munkamániás a munkát, a múltjából származó érzelmi problémák és a traumák enyhítésére, illetve figyelmen kívül hagyására használja, egyszerűen a munkájába temetkezik. 
A munkamániást a megfelelés igénye motiválja. Rengeteg időt és mentális energiát fordít arra, hogy alkalmasnak tartsa magát, főleg akkor, ha egyéb területeken elégedetlen teljesítményével.

Kategória: Függőségről
szerda, 19 június 2019 17:03

Munkamánia

A munkamániás egy olyan személy, aki csak akkor elégedett, ha dolgozik. Képtelen fenntartani az egyensúlyt munka és magánélet között, így soha nincs ideje a családjára vagy a barátokra. Ők érnek be elsőként a munkahelyre, reggeltől estig dolgoznak, folyton túlóráznak, és hosszú órákat töltenek el azzal, hogy minden problémákra megoldást találjanak és a lehető legprecízebben elvégezzék feladataikat.

Kategória: Függőségről

Amennyiben úgy érzed, hogy az életedben túl nagy szerepet tölt be a függőség és szeretnél egy hatékony és diszkrét megoldást választani, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Jelentkezz most kokainfüggőség kezelésre!

Titoktartás és a diszkréció fontos számomra.

Hívásokat munkanapokon 8 órától 18 óráig tudjuk fogadni.

+36 30 3155 746 

Nincs más dolgod csak annyi, hogy felhívsz vagy küldesz egy emailt és időpontot egyeztetünk.

orsolicszeno fuggosegkezelo

Orsolics Zénó

  

 

fuggosegkezeles orsolics zeno

fuggosegkezeles zeno

fuggosegkezeles zeno orsolics

Ügyfeleim elégedettsége nem csak, hogy szakmai sikerem, de a személyes örömöm is egyben, hiszen egy újabb változásnak a részese lenni legalább akkora öröm, mint egy új élet születése. 

 

fuggosegkezeles