Függőség kezelés diszkrét és hatékony megoldásokkal!

Elemek szűrése dátum szerint: augusztus 2020

vasárnap, 23 augusztus 2020 21:03

Az alkohol hatása a kiskorúakra

Manapság a gyermekek már korán megismerkednek az alkohol ízével, mert az édességek, az ételek, sőt még a gyógyszerek is, melyeket néha kifejezetten e korcsoport számára fogyaszthatónak minősítenek, tartalmaz alkoholt. A legtöbb kiskorú az alkohollal kapcsolatos első élményeit a családi ünnepeken tapasztalja meg, amikor is a szülők fél pohár pezsgőt...
Kategória: Függőségről
hétfő, 17 augusztus 2020 01:21

Függőségben szenvedők stigmája

A mai társadalom gyakran nem egy emberbaráti nézőpontból mutatja be a szenvedélybetegségekkel küzdő embereket. Sokan gondolják azt, hogy a szenvedélybetegek megbízhatatlanok, nem méltóak a szeretetre, képtelenek emberi kapcsolatokra, munkakerülők, alacsony intelligenciaszinttel rendelkeznek, nem érdemelnek tiszteletet, sőt veszélyesek is.
Kategória: Függőségről

Amennyiben úgy érzi, hogy az életében túl nagy szerepet tölt be a függőség és szeretne egy hatékony és diszkrét megoldást választani, akkor ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot!

Kérjen segítséget! Hívjon bizalommal!

Hívását munkanapokon 8 órától 18 óráig tudjuk fogadni.
+36 30 3155 746 

Ügyfeleimnek maximális diszkrécióval és titoktartási kötelezettséggel tartozom!

orsolicszeno fuggosegkezelo

Orsolics Zénó
Személyes bemutatkozó honlapom: orsolicszeno.hu 

  

fuggosegkezeles orsolics zeno

fuggosegkezeles zeno

fuggosegkezeles zeno orsolics

Ügyfeleim elégedettsége nem csak, hogy szakmai sikerem, de a személyes örömöm is egyben, hiszen egy újabb változásnak a részese lenni legalább akkora öröm, mint egy új élet születése. 

 

fuggosegkezeles